Liempdseweg 31, 5492 SM Sint-Oedenrode | Telefoon: 0413-479072 | Fax: 0413-474277 | E: transport@centralpointbrabant.nl

Central Point Brabant

Wat is Central Point Brabant?
De opzet van Central Point Brabant is om het logistieke proces van boomkwekerijproducten efficiënter te gaan regelen die door kopers geplaatst worden bij kwekers in het Zuiden van Nederland.

Kernpunten Central Point Brabant

Combineren van bestellingen
Central Point Brabant is een plek waar handel van een groep kwekers geclusterd word. Dit wordt gerealiseerd door een ophaaldienst die twee keer per dag langs de kweker gaat.

Voorbeeld
Wanneer een koper bijvoorbeeld bij 4 verschillende kwekers minder dan één kar zou bestellen. Zou de koper in de huidige situatie 4 keer hoge transportkosten doorberekend krijgen. Door de oprichting van Central Point Brabant kunnen de bestelde planten van de 4 verschillende kwekers geladen worden op één kar, waardoor de koper maar voor één kar transportkosten betaald in plaats van voor vier karren. Central Point Brabant rekent een bepaald tarief per kar die samengesteld word uit handel van verschillende kwekers.

Eén bestel- & afrekenpunt
Dit onderdeel wordt georganiseerd door CPB sales, voor meer informatie kunt u kijken op www.cpbsales.nl

Ochtend- & avondtransport
Snelheid van leveren wordt steeds belangrijker. Door oprichting van Central Point Brabant kan een grote groep kwekers zijn producten leveren via ochtend- en avondtransport.

‘s Ochtends voor 9.00 uur bestellen, voor 15.00 uur in de BOX gelost.
‘s Avonds tot 16.30 uur bestellen, ‘s ochtends voor 9.00 uur in de BOX gelost.